Marturii magnetice personalizate. Răspândirea în casele noastre a frigiderelor din oțel și a altor suprafețe metalice a dat o nouă vigoare în ultimii ani unui produs care a rămas mereu la modă: magnetul de mobilier.

În medie, fiecare familie deschide și închide frigiderul de cel puțin 10 ori pe zi . Ce este mai frumos decât un foto magnet prin care transmit emoții ? Emoții sau amintiri ale unui eveniment (nuntă, botez, ziua de naștere sau evenimente în general)?

Transformați-vă cele mai bune fotografii în foto magneți personalizați, pentru a le oferi cadou sau pentru a le lipi de frigiderul de acasă, pentru a-l  umple de amintiri și zâmbete.

Magneții personalizabili sunt, fără îndoială, un produs distractiv, simplu și perfect pentru a deveni un cadou memorabil și pentru a ne aminti cele mai frumoase momente petrecute împreună.

Pot fi folosiți ca marturii pentru botez, marturii pentru nunta sau orice alte ocazii speciale.

Comanda aici foto magneți !

Cum vor arăta magneții mei personalizați, marturii magnetice personalizate ?

Fotografiile magnetice sau printurile magnetice pot fi personalizate individual sau toate cu aceeași fotografie. Exista posibilitatea de a adăuga texte sau dedicații, imagini sau o anumită fantezie.

Magneții noștri personalizați sunt imprimați pe diverse tipuri de hârtie foto premium, metalica lucioasa, raster, metalica argintie sau metalica rainbow cu rezistenta îndelungata.

 Alegeți dintre diferite formate si mărimi pe care le punem la dispoziție: dreptunghiular, pătrat, tip banda vechiul stil cabina foto sau alege unul din șabloanele noastre si ti-l vom personaliza.

Cine si-ar dori sa primească o fotografie magnetica personalizata cadou?

Oricine ar dori să primească magneții personalizați. Da, pentru că pot fi adaptați pentru fiecare gust și proiectați pentru fiecare stil, stil pe care îl puteți alege chiar dvs!

 Recreează momente personale frumoase. Oferă un cadou, distracție și creează amintiri speciale. Poze magnetice personalizate.

Calitatea senzațională de imprimare a fotografiei îi permite să fie afișată oriunde. Fie acasă, pe frigider sau chiar pe o tablă magnetică din birou, oriunde exista o suprafața metalica.

 

Marturii magnetice personalizate – Magneții noștri au multiple avantaje:

  • Pot fi aplicați sau eliminați cu ușurință oricând doriți
  • Nu deteriorează suprafețele unde sunt aplicați.
  • Publicitatea sau mesajul dvs este întotdeauna la vedere
  • Poate fi aplicat acolo unde este cel mai eficient
  • Sant destul de ieftini.
  • Pot avea si rol decorativ
  • După îndepărtare nu lasă amprente

 

Au întotdeauna o vizibilitate excelentă deoarece, spre deosebire de clasica carte de vizită plasată în sertar sau de fotografia uitată din album, ele devin parte a mobilierului.

Atrag atenția celor care frecventează casa, biroul, atelierul, depozitul, studioul și în general toate locurile unde vor fi utilizate.

Sunt deosebit de populari în rândul tinerilor, în timp ce copiii îi consideră un joc și pot deveni și un obiect de colecție.

Ai un mesaj unic. Asigurați-vă că se observă.

Lăsați frigiderul să vorbească – cu un magnet de frigider personalizat

Afișează fotografiile copilului tău și retrăiți momente prețioase de fiecare dată când deschideți frigiderul.

Magneții noștri de frigider sunt suficient de mari pentru a se distinge, iar o mulțime de șabloane vă vor ajuta să obțineți aspectul dorit.

Poze magnetice personalizate

Printare fotografii imprimare poze magnetice editare retușare foto magneți

Marturii magnetice personalizate Comanda aici foto magneți ! Contact Fotograf nunta – Ședințe foto